Professionele en persoonlijke aanpak

Betaalbare teksten voor iedereen

Even voorstellen

Tijdens mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur in Leiden heb ik het mijn omgeving niet altijd even makkelijk gemaakt. Wanneer iemand ‘Groter als’ zei, kon je er vergif op innemen dat er binnen een seconde een betweterig ‘Dan!’ van mijn kant kwam. Bij dezen een welgemeend excuus aan iedereen die hier ooit mee te maken heeft gehad en de belofte dat ik zal proberen dit nooooooit meer te doen!
Om op een positievere manier uiting te geven aan mijn liefde voor taal, ben ik in 2016 mijn eigen tekstbureau gestart. Een droombaan waarin ik niet alleen ongestraft taalfouten kan corrigeren, maar er nog voor betaald word ook.
Ik ben de tekstschrijver die met een telefoontje of e-mail altijd binnen handbereik is voor iedereen die minder graag met taal en tekstschrijven bezig is. Ik ga daarbij voor een persoonlijke aanpak. Dat houdt in dat ik luister naar uw wensen en úw punt maak, zodat u zich herkent in de tekst. ‘Ik had het zelf niet beter kunnen schrijven’, dat is het gevoel waarnaar we samen op zoek gaan.
fotopoging
Ingrediënten voor goede basis verzamelen
20%
Een scheutje creativiteit erbij
30%
Klein snufje inspiratie
40%
SEO naar voorkeur toevoegen
60%
Op smaak brengen voor de doelgroep
85%
Tussentijds proeven
90%
Laatste aanpassingen
95%
Het recept voor uw eigen tekst
100%

Werkwijze

Kennismakingsgesprek. Als u een contactaanvraag heeft gestuurd, neem ik contact met u op voor een gesprek. Het is belangrijk dat u mij zoveel mogelijk informatie geeft en alles zegt wat in u opkomt. Hoe specifieker, hoe beter!

Offerte. Naar aanleiding van ons gesprek maak ik desgewenst een offerte. Deze ontvangt u per mail, samen met de algemene voorwaarden.

Akkoord. Als u akkoord heeft gegeven op de offerte en algemene voorwaarden, ga ik aan de slag.

Eerste opzet. U ontvangt per mail een eerste opzet van de besproken teksten.

Revisieronde. U geeft aan wat u goed en minder goed vindt. Naar aanleiding hiervan zal ik de tekst wijzigen.

Betaling. Nadat u de factuur heeft betaald, kunt u de teksten gebruiken.

Ik werk voornamelijk vanuit huis. Dat betekent dat veel van het contact per telefoon of e-mail zal verlopen. Afspraak op locatie is mogelijk, maar daarvoor breng ik wel kosten in rekening. Uiteraard zal ik dat vooraf met u bespreken.

Tarieven

Ik zal het maar gelijk toegeven: ik ben een perfectionist. En voor een eindproduct waar ik volledig achter sta, heb ik de ene keer iets meer en de andere keer wat minder tijd nodig. Ik werk daarom niet met standaardtarieven. Omdat een ontbrekende indicatie vaak wijst op een hoge prijs, kunt u voor het gemak uitgaan van een uurtarief rond de €55,- exclusief btw. Bovendien krijgt u op de eerste opdracht 5% introductiekorting.

5% introductiekorting

Ik de kans om mezelf te bewijzen, u een nog scherpere prijs. Lijkt mij een typische win-winsituatie, toch?